Το Gomenaki των S.W.I.M είναι το καλύτερο! Και το Indie Memphis Film Festival το επιβεβαιώνει.

Written by on 5 Νοεμβρίου, 2018

Τo υπνωτιστικό και αλλόκοτο «Gomenaki» των S.W.I.M. με την παραγωγάρα του Sillyboy και το άψογο βίντεο του Άλκη Παπασταθόπουλου, μας αιχμαλώτισε εξαρχής στη λούπα του.
Τώρα, το κλιπ του επέστρεψε από τo πρώτο του φεστιβαλικό ταξίδι στο Indie Memphis Film Festival, αγκαλιά με το βραβείο Καλύτερου Μουσικού Βίντεο κλείνοντας το μάτι σε όσους το απαξίωσαν και του έβαλαν τρικλοποδιά.

Έξυπνο κόνσεπτ, καθαρά πρόσωπα, άρτια κινηματογράφηση και ένα σημαντικό σχόλιο πάνω στην καταπίεση της εφηβείας, στο bullying και την απροσδιοριστία του φύλου στον έρωτα. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του βίντεο που από τα πρώτα του αβέβαια βήματα στο διαδίκτυο θεωρήθηκε «ακατάλληλο για ανηλίκους», λιθοβολήθηκε με hate comments και -ευτυχώς- συνέχισε απτόητο την πορεία του για να συναντήσει αγκαλιές λατρείας και απόλυτη αποδοχή ως viral. Well done Gomenaki!

Τις ημέρες που το “Gomenaki” έκανε το coming out του και ντεμπουτάρισε στις οθόνες μας, η Μαντλέν Θεοφιλοπούλου ξεμονάχιασε τον Άλκη Παπασταθόπουλου και έμαθε την ιστορία του βίντεο που πήρε εκδίκηση για κάθε στραπατσαρισμένη εφηβεία.
Διάβασε τη συνέντευξη ΕΔΩ και be a gomenáki.

Μ.Κ.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background