Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι έρωτες της ζωής του

Written by on December 29, 2015

Δεν του φαίνεται αλλά είναι αθεράπευτα ρομαντικός και μεγάλος αισθηματίας. Σε κάνει να γελάς και την ίδια στιγμή να συγκινείσαι. Είναι ο κουλ τύπος που θα ήθελες να σου κάνει καντάδα και μετά να πάτε για μπύρες μέχρι το πρωί.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί με την εξαιτετική Αντιγόνη Φρυδά στο σπαρακτικό, ρομάντζο “Η Ωραία του Περάν” μετρώντας απανωτά sold out και παράλληλα καμαρώνει για το νέο άλμπουμ της μπάντας του, Polkar. Σ΄ ένα διάλειμμα του, μας άφησε τις ερωτικές ιστορίες που τον έχουν σημαδέψει και κορίτσια, ναι θα τον αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

1)Πρώτος έρωτας. 6η Δημοτικού. Αυτή με έχει εντελώς φτυσμένο και θέλει τον συμμαθητή μου τον Σπύρο. Εγώ ακούω New Kids On The Block στο AIWA Walkman (με κασέτα) και ονειρεύομαι να κάνω χορευτικά νούμερα για να με προσέξουν τα κορίτσια.

2)Έρωτας με Έλληνα συγγραφέα. Το βιβλίο “Μισόν αιώνα άνθρωπος” είναι από τα πρώτα μυθιστορήματα που με έκαναν να σκεφτώ “πρέπει να ζήσω τα πάντα για να μπορέσω να καταλάβω ποιός είμαι.”

flyingcarriage3) Ο πίνακας που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. “The Flying carriage” του Marc chagall. Βρέθηκα μπροστά του στο Guggenheim museum στη Νέα Υόρκη. Και αυτό ήταν.

4)Έρωτας με ηθοποιό: Ο Γερμανός ηθοποιός Lars Eidinger είναι ο ηθοποιός που με έκανε να πω: “Αν υπάρχει αυτό, τότε όλοι είμαστε τσαρλατάνοι”. Τον πρωτοείδα στο Φεστιβάλ Αθηνών και στη συνέχεια άλλες δύο φορές στη Schaubühne.

5) Έρωτας με ποιητή: Στον Ελύτη βρήκα τις απαντήσεις στην αναζήτηση του έρωτα και τον Ελύτη ερωτεύτηκα. “Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι.” (από το “Μικρό Ναυτίλο”)

*“H Ωραία του Πέραν” αφιερώνει στον Join το παρακάτω, μπας και κάποιος ψάχνει τον έρωτα στο λευκό ταβάνι και αναζητάει το κατάλληλο soundtrack για να τον βρει.

Kiki Pap


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background