Γιβραλτάρ: H νέα παράσταση των Ginger Creepers έχει τη δική της εκπομπή

Written by on February 26, 2019

Οι Ginger Creepers, δημιουργούν μια στατική περιπέτεια εντός και εκτός της σκηνής, συνδυάζοντας μύθους και ιστορικές αναφορές. Το έργο διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο, στο πλαίσιο της εκπομπής των ηρώων η οποία μεταδίδεται ζωντανά στο gercreepers.com.

Δύο Βρετανοί αρχαιοκάπηλοι, ο Λίο και ο Λούι, γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζαν αρχαιολογία. Όταν ένας καθηγητής τούς παρουσίασε ένα σημαντικό εύρημα, εκείνοι αποπειράθηκαν να το κλέψουν. Τους έπιασαν όμως και τους απέβαλαν από το πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να κλέψουν και άλλα ευρήματα ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα να τους κυνηγάει η Ίντερπολ και να καταλήξουν φυγαδευμένοι στον απομονωμένο κόλπο του Γιβραλτάρ.
Εκεί, εμφανίζονται με νέες ταυτότητες και για κάλυψη δημιουργούν μία ραδιοφωνική εκπομπή με μουσικές του κόσμου. Παράλληλα μαθαίνουν τη φήμη πως λίγα ναυτικά μίλια έξω από το Γιβραλτάρ, βρίσκεται η μυθική Ατλαντίδα. Έτσι ξεκινούν για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του 21ου αιώνα. Μήπως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται;

Σύλληψη – Κείμενο: Ginger Creepers (Χρ. Καπενής – Γρ. Χατζάκης)
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης
Μουσική: Βύρων Κατρίτσης
Ερμηνεύουν: Χρήστος Καπενής, Γρηγόρης Χατζάκης, Δώρα Παρδάλη
 
INFO
Παραστάσεις: Από 9 Μαρτίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο & Κυριακή στις 19.00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος:
Φοιτητικό, ανέργων:
Ατέλειες ηθοποιών: 5€
 
BIOS
Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλ. 210 3425335
Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR
Διάρκεια παράστασης: 110 λ.
 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background