Οι φαρμακοποιοί στη Θεσσαλονίκη χορεύουν για να ξορκίσουν τη μαυρίλα

Written by on June 4, 2021

Το σημερινό tgif ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί γύρω από την πλατεία Αριστοτέλους, τον Λευκό Πύργο και τις Oμπρέλες συμβαίνει ένα ωραίο γλέντι-συνεδρία.

Μία ομάδα 14 γυναικών φαρμακοποιών συντονίστηκε μέσω της facebook σελίδας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για να ξορκίσουν το κακό της πανδημίας. Άφησαν για λίγο τους πάγκους και τις συνταγές και το έριξαν στο χορό. Επί δύο μήνες, συναντιόντουσαν κάθε Κυριακή για να κάνουν πρόβες μιας χορογραφίας μαζί με έναν φίλο χορογράφο. Και τώρα, ανέβασαν ένα βίντεο με όλα αυτά που δοκίμαζαν όλο αυτό το διάστημα.

Θεσσαλονίκη

“Ήταν ένας τρόπος να ξεφύγουμε από τη στενοχώρια και τη μαυρίλα που έφερε στη ζωή μας η πανδημία. Δεν ήταν εύκολο με δεδομένη την κούραση και την πίεση της δουλειάς μας aλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν χάναμε πρόβα. Λαχταρούσαμε να έρθει η μέρα της συνάντησής μας. Kαι όταν χορεύαμε ξεχνούσαμε όλα τα προβλήματα και τους φόβους μας” ανέφερε η Ελένη Στρούλια που οργάνωσε την παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

Σκέφτηκε την ιδέα τον Μάρτιο, όταν είδε ένα dance challenge στο You Tube με το τραγούδι “Jerusalema”, που ξεκίνησε από την Αφρική και ταξίδεψε σε πολλές χώρες. Γιατροί, νοσηλευτές, πυροσβέστες, πιλότοι, απ’ όλο τον κόσμο ανέβηκαν στη δική τους πίστα και συμμετείχαν σ’ αυτή την εκστρατεία χαράς. Οπότε, πρότεινε την ιδέα στα μέλη του συλλόγου και η ανταπόκριση είναι άμεση. Το βίντεο τους αυτή τη στιγμή έχει 25,158 views και λαμβάνουν συνέχεια σχόλια με πολλά θαυμαστικά από πολλούς που τους έφτιαξαν τη διάθεση. Στηρίζουμε όλοι το φαρμακευτικό virality του βορρά.

3.2.1 πάμε:

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background