Γιατί όλοι μιλάνε για το “Everything I Wanted” της Billie Eilish;

Written by on November 15, 2019

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, το νέο icon της παγκόσμιας ποπ, κυκλοφόρησε ένα νέο σίνγκλ που σε κλάσματα δευτερολέπτου έπνιξε τα e- mails και τα inbox σε όλο τον πλανήτη σαν γάργαρος επιθετικός ιός.

Το “Everything I Wanted”, ένα τραγούδι που έγραψε με τον αδερφό της Finnea O’ Connel για να “εξηγήσει” τη σχέση και το δέσιμο τους (σύμφωνα με άλλη ερμηνεία είναι απλά η μετάφραση ενός νυχτερινού εφιάλτη της), παίζει στο repeat ανελέητα μέχρι το κεφάλι σου να αποφασίσει πως δεν μπορεί άλλο και δώσει εντολή για ολιγόλεπτο break (ώστε μετά να επιστρέψει πιο αποφασισμένο και ξεκούραστο για μια ακόμη επανάληψη ). Ο εθισμός στην τρυφεράδα των στίχων και της μελωδίας είναι δεδομένος με το ξεκίνημα του τετράλεπτου τρακ. Εννέα στους δέκα παθόντες μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

“And you say/As long as I’m here/ No one can hurt you
Don’t wanna lie here/ But you can learn to
If I could change the way that you see yourself
You wouldn’t wonder why here/ They don’t deserve you”

Ο νέος μουσικός ψίθυρος της Eilish- κάλεσμα στην πιο απόκρυφη συναισθηματική γωνιά σου- είναι το πρώτο καινούργιο τραγούδι που παρουσιάζει στο κοινό της, μετά το ντεμπούτο άλμπουμ When we all fall asleep, where do we go?”, ενώ η παγκόσμια περιοδεία που περήφανα θα το συμπεριλάβει, θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020 (για Ελλάδα πάλι, κανένας λόγος).

*Στο εξώφυλλο του “Everythinh i Wanted” βλέπουμε ένα έργο του Βρεττανού καλλιτέχνη Jason Anderson.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background