Ναι, Eva Mendes δεν είναι κακό αν δεν τα μάθουμε όλα σ’ αυτή την καραντίνα

Written by on April 23, 2020

Ένα ποστ της Eva Mendes (την καλησπέρα μας και στον Ryan) με τη ζωγραφιά της κόρης της στο Instagram εκφράζει, κατά κάποιο τρόπο, αρκετό κόσμο εκεί έξω/μέσα.

“Αυτή είμαι εγώ. Όπως με ζωγράφισε το παιδί μου. Όχι, δεν έχω γίνει μάστερ σεφ στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Δεν έχω κάνει γυμναστική εδώ και δύο μήνες. Δεν έχω γράψει κανένα βιβλίο. Προσπαθώ απλά να είμαι μια αστεία μαμά και να μην χάσω τα λογικά μου. Στέλνω πολλή αγάπη εκεί έξω. Διαβάζω τα σχόλια και θα χαρώ να μου πείτε πώς αισθάνεστε κι εσείς. Amore, amore, amore”.

Eva Mendes

Παραστάσεις, μαθήματα, συναυλίες, ταινίες, ντοκιμαντέρ, εκθέσεις σεμινάρια, διαλέξεις, διαδραστικές δράσεις, παιχνίδια, ψηφιακές βόλτες, ταξίδια, βίβλία, ο χαμός. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, συμβαίνουν πάρα πολλά ωραία online πράγματα που τιγκάρουν timelines και sites και κλείνουν για λίγες ώρες την πόρτα στον ενοχλητικό κορονοτύπο που χτυπάει τα κουδούνια.
Κρατάμε σημειώσεις, τα στέλνουμε σε φίλους, βάζουμε υπενθυμίσεις, νιώθουμε ότι δεν μένουμε στατικοί. Υπάρχουν όμως κι αυτές οι μέρες που μπουχτίζουμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα απ’ όλα αυτά αλλά να λιώνουμε στο ταβάνινγκ σαν τον Dude χωρίς τύψεις. Και κάποιοι άλλοι, ίσως απλά να μην θελήσαμε και ποτέ να πατήσουμε το play.

Σ’ενα fomo σύμπαν που είναι και μετα δύο πόδια στα γκάζια, είναι δύσκολο να κλείνεις τα παράθυρα απ’ τις οθόνες και τη ζωή αλλα ναι, δεν είναι κακό αν δεν τα μάθουμε όλα σ’ αυτή την καραντίνα.

Δεν πειράζει αν έχουμε τις λάθος απαντήσεις.
Δεν πειράζει αν χάνουμε για λίγο το σήμα.
Δεν πειράζει αν δεν είμαστε συνέχεια οι πιο αστείοι.

“Το σημαντικό είναι να μην κλειστούμε στον εαυτό μας και στη μοναξιά μας”, όπως είπε ο πάντα υπέροχος Τίτος Πατρίκιος σ’ αυτή τη συνέντευξη.


*photo: Antoine Verglas


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background