Έρχεται μία επανέκδοση-υπερπαραγωγή του άλμπουμ Let It Be

Written by on August 31, 2021

Beatleκοί του ντουνιά ενωθείτε. Το “Let It Be” έρχεται σε ένα σπέσιαλ πακέτο, το οποίο ακόμα κι εμείς οι rolling απέναντι το ζηλεύουμε.

Τον Δεκέμβριο βγήκε το πρώτο teaser του “The Beatles: Get Back” και ξεκινήσαμε την αντίστροφη μέτρηση. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ του Peter Jackson με backstage στιγμές ενός αρχείου διάρκειας 60 ωρών από τον Ιανουάριο του 1969 και ηχητικά αποσπάσματα 150 ωρών. Και δεν σταματάει εκεί. Θα δούμε για πρώτη φορά ολόκληρη την τελευταία συναυλία τους στην ταράτσα του Savile Row αλλά και πρόβες για τους δίσκους Abbey Road και φυσικά, του Let It Be. Θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου και λίγο πριν, θα έρθει κι άλλο δωράκι.

Στις 15 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει μία deluxe επανέκδοση του τελευταίου άλμπουμ των The Beatles. Θα συμπεριλαμβάνει 27 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, το Let It Be EP με 4 τραγούδια και ένα συλλεκτικό βινύλιο με το stereo mix του Get Back. Επιπλέον, θα βρεις μέσα και το βιβλίο “The Beatles: Get Back” με σπάνιες φωτογραφίες από πρόβες και συναυλίες που δεν έχουν δημοσιευθεί ως τώρα. Υπερπαραγωγή, κοινώς.

“Πάντα πίστευα ότι η ταινία Let It Be ήταν κάπως στενάχωρη γιατί αφορούσε τη διάλυση της μπάντας. Όμως το νέο φιλμ δείχνει την αμοιβαία μας αγάπη και τη συντροφικότητα. Επίσης περιέχει και υπέροχες στιγμές που έχουμε ζήσει οι τέσσερις μας και σε συνδυασμό με την επανέκδοση του δίσκου, είναι ένα πολύ δυνατό reminder εκείνης της εποχής. Είναι όπως ακριβώς θέλω να θυμάμαι τους Beatles” ανέφερε ο Paul McCartney.

Αν περάσεις από το Spotify, υπάρχει μια μικρή δόση από όσα κρύβονται σ’ αυτή τη μεγαλειώδη επανέκδοση. Εδώ μπορείς να ακούσεις τα κομμάτια Let It Be, Don’t Let me Down (First Rooftop performance) και For Your Blue (Glyn John’s mix) όσο μετράμε μέρες για την άφιξη όλων. Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις προπαραγγελίες σε περιμένουν στο επίσημο σκαθαροsite.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background