Η Enola Holmes έχει trailer και τρέχουμε πάνω στα τρένα μαζί της

Written by on 26 Αυγούστου, 2020

Η Enola Holmes της γνωστής ντεντεκτιβοικογενείας απεκτησε τη δική της ταινία. Ε και ναι, έχει μαζί και τον σταρ αδερφό της.
To νέο, ομώνυμο φιλμ του Netflix είναι βασισμένο στα βιβλία της Nancy Springer “The Enola Holmes Mysteries”, έχει πλέον το trailer του ελεύθερο και στέλνουμε το λινκ του τριγύρω σαν chain e-mail.

 Enola Holmes

Ας ξεκινήσουμε από το φοβερό καστ

Millie Bobby Brown, Helena Bonham Carter, Henry Cavil, Susan Wokoma, Sam Clafin, Louis Partridge. Ένα μας απ δηλαδή από πρωταγωνιστές των Stranger Things, Superman, The Crown, Chewing Gum σε μια ποπάδικη περιπέτεια εποχής. Σημείωσε ότι ο σκηνοθέτης τους είναι ο Harry Bradbeer του υπεραγαπημένου μας Fleabag άρα λίγα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά εδώ.

Ας μιλήσουμε για την υπόθεση

Ένα ωραίο πρωί, η μητέρα της Enola Holmes, Eudoria εξαφανίζεται. Οπότε η πρώτη, ζητά τη βοήθεια των αδερφών της, Sherlock και Mycroft για να ξεκινήσουν μαζί την έρευνα. Πριν αρχίσουν, την περνούν από τη δοκιμασία να γίνει μια σωστή κυρία. Όμως, οι δύο κύριοι δεν υπολόγισαν το badass βαρόμετρο της και την αφήνουν να προπονηθεί για τη μάχη. Ανακαλύπτουν πως η μικρή τους αδερφή μπορεί να τους επισκιάσει κιόλας και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο. 23 Σεπτεμβρίου θα τα μάθουμε όλα.

Ας σταθούμε για πολύ λίγο στον Henry Cavil

Robert Downey Jr, Benedict Cumberbatch και τώρα o Henry (αναστεναγμοί στο βάθος). Έχοντας δει μόνο την πρώτη trailerική δόση, απορήσαμε γιατί τόσα χρόνια δεν έχει αναλάβει τον ρόλο του Sherlock και συμφωνήσαμε πόσο πολύ του ταιριάζει το βρετανικό σύμπαν.

Ας παίξει το trailer


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background