Είναι το We Are Who We Are, το Call me by your name της τηλεόρασης;

Written by on July 28, 2020

Ας περιμένουμε λίγο, το “We Are Who We Are” του Luca Guadagnigo μόλις έβγαλε το πρώτο του τρέιλερ στο HBO και όλοι περιμένουν τα (8) επεισόδια που ακολουθούν.

Η πρώτη αίσθηση που έχεις βλέποντας το τρέιλερ του “We Are Who We Are“, είναι πως το γνώριμο σύμπαν είναι εδώ. Αέρινοι συναισθηματισμοί, μπερδεμένη εφηβεία, ζαλισμένη σεξουαλικότητα, αστική ανεμελιά. Η κάμερα κινείται με τον γνωστό της νωχελικό τρόπο. Τα ηλιόλουστα απογεύματα της Τοσκάνης δίνουν την θέση τους στα υγρά πρωινά μιας ιταλικής Νατοϊκής Βάσης -άγνωστο πού ακριβώς.

Κι ένας μικρόκοσμος ξανά και ξανά, σε πάλη με τον εαυτό του. Ο δρόμος της αυτογνωσίας είναι αυτός που είναι. Ο κάπως αλαζόνας Ιταλός που αγαπήσαμε όμως, πιστεύει πως έχει την δύναμη να τον διασχίζει, σε επανάληψη, για εμάς και μόνο.

Στο We Are Who We Are συναντούμε δύο από τους σταρ του κινηματογραφικού αύριο.

Λίγα δευτερόλεπτα φτάνουν για να το νιώσεις. Ο Jack Dylan Grazer του “It” και του “Shazam“, μαζί με την πρωτοεμφανιζόμενη Jordan Kristine Seamon αφήνουν ελεύθερη την αύρα-χαμαιλέοντα που τους περιτριγυρίζει. Κι αυτή, απλώνεται στην οθόνη, με ξαφνιασμένη άνεση και συναισθηματική απλοχεριά. Το τρέιλερ υπόσχεται πολλά και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μέχρι ο χρόνος να δείξει την αλήθεια του.

we are who we are

Για την ιστορία, ο 14χρονος Fraser μετακινείται από την Νέα Υόρκη σε μια ιταλική στρατιωτική βάση με τις μητέρες του (Chloe Sevigny & Alice Braga). Εκεί θα γνωρίσει την Caitlin, η οποία ζει στη βάση για πολλά χρόνια και θα την ξεχωρίσει. Και θα την κάνει σύμμαχο, στην προσπάθεια του να βγει “καθαρός” από την ενηλικίωση που έρχεται σαν οβίδα πάνω του. Το ίδιο θα κάνει κι αυτή.

we are who we are

Ο Luca Guadagnigo δημιούργησε παύλα σκηνοθέτησε και τα 8 επεισόδια της σειράς, για την οποία σε κάποια συνέντευξη του στο Variety είχε δηλώσει πως δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από το “Call me by your name“, παρά το γεγονός πως η κινηματογραφική του επιτυχία μιλά για το παρελθόν, ενώ το τηλεοπτικό του πείραμα για το τώρα. Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει δηλαδή μέσα στο γεμάτο αντιφάσεις μυαλό του.


ΥΣ

Το We Are Who We Are θα εμφανιστεί κάτω από τη σκεπή του HBO στις 14 Σεπτεμβρίου !


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background