Έφυγε από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης

Written by on 13 Ιανουαρίου, 2018

Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο Τζίμης Πανούσης.  Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο αρχές Δεκεμβρίου μετά από κρίση κολπικής μαρμαρυγής που είχε κατά τη διάρκεια παράστασης του.
«Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου! Χωρίς σκηνικά, απέραντη μοναξιά και μύριζε αλβανική φούντα. Κάθισα ένα τέταρτο και όπου φύγει φύγει πίσω στο μπουρδέλο. Σε καμιά δεκαριά μέρες επιστρέφω στις πίστες!!! (Πρώτα ο γιατρός). Τζίμης Πανούσης, 7.XII.2017, Νοσοκομείο «Ελπίς» Με αυτό το μήνυμά του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα tzimakospanousis.gr, αναφέρθηκε τότε στο γεγονός.
 
Η τέταρτη και μοραία φορά ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1  όταν ο 64χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα  στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
 

 
Ο Τζίμης Πανούσης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του  1954. Εργάστηκε  ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα . Στα τέλη της δεκαετίς του ’70 σχημάτισε το συγκρότημα Μουσικές Ταξιαρχίες, στο οποίο ανέλαβε τα φωνητικά, τους στίχους και τη μουσική. Η πρώτη τους εμφάνιση σε κοινό έγινε το 1980 στο “Skylab” στην Πλάκα, ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομά τους  Μουσικές Ταξιαρχίες, κυκλοφόρησε  το 1982.
 
 
 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background