Ο Pablito Planeta θα γίνει ο νέος, αστρολογικός σου φίλος

Written by on January 8, 2021

Στο tgif επεισόδιο αυτής της εβδομάδας μαθαίνουμε τα ζωδιακά χτυπήματα της μοίρας από τον Pablito Planeta.

Ο Pablo Stanley είναι graphic designer, υπέροχος τύπος και μεγάλη μορφή του Instagram. Σατιρίζει τις ισπανικές σαπουνόπερες, τους γραφικούς καλλιτέχνες, διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Κάνει turorials με τεχνικές σχεδιασμού, ανεβάζει δικά του, πολύ ωραία σχέδια και προτείνει designάτες τάσεις. Το καλύτερο όμως απ’ όλα αυτά, είναι η καινούρια σειρά από βίντεο με το alter ego του, τον φανταστικό αστρολόγο Pablito Planeta.

Από τον χαιρετισμό του και μόνο (Hola! I’m Pablito Planeta, your design astrologist), γελάς χωρίς σταματημό. Κάθε πρόβλεψη του Ισπανού είναι και μία κανονική performance, που σου φτιάχνει τη διάθεση. Ξεσηκώνει ένα μικρό βεστιάριο για τις extravaganza εμφανίσεις του με φόντο το πολύχρωμο σπίτι του και συνδυάζει την αστρολογία με την τέχνη. Δηλαδή θα σου πει τι θα σε βρει στη ζωδιακή σου ζωή αλλά παράλληλα θα προτείνει και τα χρώματα, το στυλ και τις γραμματοσειρές, που σου ταιριάζουν. Και μετά, θα σου δείξει στα stories πού να τα βρεις και πώς τα έφτιαξε για να μην ψάχνεσαι. Σωστή συμφωνία.

Για κάθε ζώδιο, ο Pablito έχει πάντα έναν διαφορετικό χαρακτηρισμό όπως πχ. τον Κριό τον λέει “my little lamb” και απογειώνει τα πάντα με την αλμοδοβαρική κινησιολογία του. Διαλέγει κάποιες σταθερές αξίες του κάθε ζωδίου και αυτοσχεδιάζει με τόσο αστείο τρόπο μιλώντας αγγλικά κι ισπανικά, που είναι αδύνατον να του αντισταθείς. Θες να τον μάθουν όλοι οι φίλοι σου και να βλέπεις τα βίντεο του πάνω από μία φορά. Ναι, έχουμε ενθουσιαστεί λίγο.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background