Ο David Hasselhoff διασκευάζει το Head On και κανείς δεν ξέρει γιατί

Written by on 24 Σεπτεμβρίου, 2019

Οι Jesus and Mary Chain έβγαλαν το 1989 το πολύ ωραίο άλμπουμ, “Automatic”,  μέσα στο οποίο υπήρχε επίσης ένα πολύ ωραίο τραγούδι, το “Head On”. Τριάντα χρόνια μετά από αυτή την κυκλοφορία, o David Hasselhoff εμφανίζεται από το πουθενά αποφασισμένος να το διασκευάσει, το οποίο και κάνει.


Ο David Hasselhoff, ο σταρ των 80’s  που μας δίδαξε οδήγηση με τον “Ιππότη της Ασφάλτου” και μας σύστησε την πιο φυσιολογική παρέα για ένα άντρα, τον ΚΙΤΤ, δηλαδή το αυτοκίνητο του, επανέρχεται ως μουσικός, τραγουδιστής και εντερτέινερ στα 60 κάτι του, με νέο άλμπουμ και κανείς δεν ξέρει γιατί. Τουλάχιστον στην από δω μεριά του Ατλαντικού!
Το 4ο (παρακαλώ) άλμπουμ του, κυκλοφορεί στις 17/9 από την Cleopatra Records και βγάζει για δεύτερο σινγκλ την διασκευή του στο “Head On” των Jesus and Mary Chain.  Η ιδέα τελικά δεν ήταν δική του αλλά του κιθαρίστα των Cars, Elliot Easton που κάπως σαν να επιμελήθηκε και όλο το άλμπουμ, οπότε ιδού ο φταίχτης, στείλτε τις διαμαρτυρίες και τις ανοικτές παλάμες σας εκεί.
Στο άλμπουμ συμμετέχει και ο κιθαρίστας The Stooges, James Williamson, οπότε το όλο πράγμα, γίνεται ακόμη πιο εξωπραγματικό!
Όσο για την παλιά, πρώτη εκτέλεση του ’89, ιδού, για τις όποιες συγκρίσεις.

[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background