Όταν ο Darth Vader πλένει πιάτα και ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού

Written by on September 24, 2017

Ο Πολωνός φωτογράφος Pawel Kadysz φαντάζεται τον Darth Vader ως έναν απλό καθημερινό άνθρωπο, σαν εσένα. Σε μια συλλογή από selfies του, με τίτλο “Daily Life of Darth Vader”, ο Kadysz παρουσιάζει τον διαβόητο Άρχοντα των Sith να κάνει κοινές εργασίες, όπως κάνουμε όλοι μας. Για παράδειγμα να ψωνίζει φαγητό και να καθαρίζει το σπίτι του. Μερικές φορές πάει και βόλτα. Η μόνη διαφορά με εμάς… φοράει την επιβλητική του μάσκα.

Ο Kadysz σκέφτηκε πέρα από την αρχική περσόνα του Vader και τον απεικόνισε σαν ένα απλό τύπο με καθημερινά προβλήματα. «Ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί του ήρωες των ταινιών σαν απλούς ανθρώπους. Και κατά βάθος είναι. Με διαφορετικούς στόχους ζωής, αλλά είναι απλοί άνθρωποι με παρόμοια πάθη». δήλωσε ο φωτογράφος στο Mashable. «Ο Hannibal Lecter πρέπει να κάνει μπάνιο. Ο John Doe από το Se7en έχει να πλύνει τα πιάτα. Και ο Darth Vader πηγαίνει κάθε Δευτέρα στο οπωροπωλείο».

Το “Daily Life of Darth Vader” είναι ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη, το οποίο ο Kadysz σχεδιάζει να συνεχίσει μέχρι την πρεμιέρα του Star Wars Episode VII. Ανεβάζει μία φωτογραφία κάθε μέρα ΕΔΩ.

Αριλένα Δημητρίου 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background