Αρχεία της CIA για UFOs σε περιμένουν να τα κατεβάσεις δωρεάν

Written by on January 14, 2021

Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, η CIA έχει καλά νέα. Όπως ξέρουμε, όλα τα τα έγγραφα και οι φάκελοι της είναι απόρρητα. Σφραγισμένα στα άδυτα της αποκρυπτογράφησης και κάποιων σκοτεινών υπογείων. Όμως, κάποια από αυτά βγήκαν επιτέλους στη φόρα και αφορούν τους γείτονες in a galaxy far away.

Ο διαχειριστής του site The Black Vault, John Greenwald Jr., προσπαθούσε πολλά χρόνια να αποκτήσει τις πολυπόθητες έρευνες των μυστικών πρακτόρων για UFOs και τελικά, τα κατάφερε. Πλέον θεωρείται το site με το μεγαλύτερο αρχείο αποχαρακτηρισμένων εγγράφων στον κόσμο. Εκεί, μπορείς να βρεις pdf αρχεία από το 1980 με πληροφορίες και στοιχεία, που αφορούν τα περιβόητα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Ή όπως τα λένε στη CIA,”μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα”. Μαζί με τα γραπτά, υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα από ένα CD- ROM με μαρτυρίες και δικές τους εκτιμήσεις.

“Πριν 20 χρόνια, πάλευα για καιρό να αποκτήσω αυτά τα αρχεία. Είχα πάθει εμμονή! Γύριζα από γραφείο σε γραφείο ώσπου τελικά το πέτυχα. Παρέλαβα ένα μεγάλο κουτί με χιλιάδες σελίδες, τις οποίες έπρεπε να σκανάρω μία μία για να τις ψηφιοποιήσω”, είπε ο John στο Vice.

CIA

Σημείωσε στα πρακτικά πως τον Απρίλιο του 2020, κυκλοφόρησαν επίσημα, 3 έγγραφα με πληροφορίες τους για UFOs. Είχαν πληροφορίες, που είχαν διαρρεύσει ξαφνικά το 2007 και το 2017. Επίσης, λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, το Υπουργείο Άμυνας της Αμερικής ανακοίνωσε πως κάθε 6 μήνες θα μας αποκαλύπτει ό,τι νέο βρίσκει για ιπτάμενους δίσκους και μυστήριες παρεμβολές. Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα αρχεία, θα έλεγε κανείς.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, θα τρέχουμε κι εμείς σαν το ντουέτο του Vast of The Night να κάνουμε καινούριους, εξωγήινους φίλους. Κι αυτοί οι δύο, σε ραδιόφωνο δούλευαν να σου θυμίσω. *μπλινκ-μπλινκ*

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background