Η Blanchett μεταμορφώνεται σε Μικρό Πρίγκιπα

Written by on November 20, 2015

«Είχα διαβάσει κάποτε για έναν καλλιτέχνη που εγκατέλειψε την γυναίκα του για τέσσερα χρόνια. Ηθελε να αφοσιωθεί στην τέχνη του χωρίς παρεμβάσεις. Ομως επέστρεψε σπίτι με τέσσερα σπιρτόκουτα γεμάτα στάχτη. Είχε αποτύχει. Κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο πρότζεκτ αποδέχομαι τον τρόμο της αποτυχίας και της απόλυτης καταστροφής. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα της ευθύνης και της συνέπειας των επιλογών μου…»

Η Cate Blanchett μπορεί να παίξει τα πάντα και να είναι σε κάθε ρόλο τελείως διαφορετική. Έχει αποχωριστεί τη μανιέρα από την αρχή της κινηματογραφικής της εισβολής κι έχει αυτό το χάρισμα να γεμίζει την οθόνη ακόμα με μία ατάκα. Από ανεξάρτητες ταινίες μέχρι μπλοκμπάστερ προσαρμόζεται παντού, έχει αποποιηθεί τις ταμπέλες και εκτός πλατώ είναι μία από τις απολαυστικότερες καλεσμένες που μπορεί να έχει κάποιος δημοσιογράφος στο στούντιο του.

Επειδή πάντα θα ψάχνουμε μια αφορμή για να ασχοληθούμε μαζί της, το νέο τεύχος του περιοδικού “W” φιλοξενεί μια εκπληκτική φωτογράφηση της στην οποία ποζάρει ως Μικρός Πρίγκιπας στον σουρεαλιστικό φακό του τρομερού παιδιού των κλικ, Tim Walker.

Μέχρι να στηθούμε στην ουρά για τα εισιτήρια του “Carol” στο οποίο πρωταγωνιστεί, θαύμασε τη στις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα σας βγει αυθόρμητα ένα ενθουσιώδες “Πώς το κάνει!”:


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background