Βγάλε μπλούζα κι έλα καραόκε βόλτα με τους Red Hot Chili Peppers

Written by on June 15, 2016

Όταν είχαμε δει τους Red Hot Chilli Peppers στο Τορίνο δε μας ενοιαζε αν είναι στη λίστα των ειδικών με τις μεγαλύτερες μπάντες στη μουσικής ιστορίας. Ούτε ότι “είναι πλέον mainstream και δε βγάζουν πια καλά κομμάτια“. Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά που τα πόδια όλων μας πήγαιναν στο ρυθμο του Fleaικου μπάσου αρκετές ώρες μετά το τέλος της συναυλίας και μέσα το νοικιασμένο βαν μας νιώθαμε ότι πήγαμε την καλύτερη πενταήμερη.

Γιατι τα θυμηθήκα τώρα όλα αυτά. Ο παρουσιαστής, τραγουδιστής και μεγάλη μορφή της αγγλικής τηλεόρασης James Corden, κάλεσε τον Anthony Kiedis και την παρέα του για μια καραόκε βόλτα με τ’ αμάξι του (όπως εκείνες με την Adele και τη Gwen Stefani). Τραγούδησαν χωρίς μπλούζες, έκαναν στάση για να παλέψουν στα γρασίδια κι αναμεσα σε πολλά άλλα, αποκάλυψαν και το θεόμουρλο κομμάτι που έγραψαν ο Flea κι ο συνοδηγός σε μια στιγμή τρίφυλλης χαλάρωσης.  
Στο τέλος του βίντεο σκέφτηκα πως σίγουρα κάπως έτσι θα ηταν αν μας συνόδευαν μετά από εκείνο το ιταλικό live. Ανεπιτήδευτα κουλ και “άφιλτροι” σα να μη γράφει το ταμπελάκι της ηλικίας των τριών παλιών μελών, νούμερα άνω των 50.

Βάλε ζώνη και give it away: 

ps: Δεν είναι ιδέα σου. Ο  αντικαταστάτης του Frusciante, Josh Klinghoffer, είναι ο πιο αντιπαθητικός τύπος που έχει περάσει από τους Peppers. 

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background