Γεννημένος την 29η Φεβρουαρίου

Written by on February 28, 2016

Είναι ο Gandee και είναι δικός μας άνθρωπος. Διαλέγει μουσικές στο Join Radio τα βράδια της Τρίτης. Δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά μιλάει με φωτογραφίες. Λειτουργεί σε πολύ χαλαρές ταχύτητες και κυκλοφορεί πολύ αργά τη νύχτα.. Δεν είναι είδος ζώου, ούτε πουλιού. Και-μάντεψε- έχει γεννηθεί 29 Φεβρουαρίου. 

Σε ενοχλεί που έχεις γενέθλια κάθε 4 χρόνια;
Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω γενέθλια κάθε 4 χρόνια, πάντα τα γιόρταζα ή 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου. Κάτι σαν κινητή γιορτή δηλαδή. Μέχρι και το facebook κάθε χρόνο στις 28 του μήνα μου έλεγε χρόνια πολλά. Βέβαια κάθε 4 χρόνια δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θυμηθεί να σου ευχηθεί.

Όταν ήσουν πιτισιρίκι πως σου φαινόταν το γεγονός ότι έχεις γεννηθεί μία μέρα που εμφανίζεται στο ημερολόγιο κάθε 4 χρόνια;
Πιο πιτσιρίκι από τώρα εννοείς φαντάζομαι. Μέχρι κάποια στιγμή της ζωής μου θεωρούσα πως ήμουν κάτι μοναδικό, κάτι ξεχωριστό. Δεν είχα άδικο, είμαι.

Ο θρύλος λέει ότι όσοι έχουν γεννηθεί 29 Φεβρουαρίου έχουν υπερφυσικές δυνάμεις…
Φυσικά και έχουμε. Πως αλλιώς εξηγείται το ότι τρώω τον άμπακο και δεν παίρνω γραμμάριο. Έλα, παραδέξου το, ζηλεύεις κι εσύ.Σοβαρά τώρα, το μόνο που φοβάμαι σ’αυτή τη ζωή είναι ο κρυπτονίτης.

Πως είναι να μεγαλώνεις κάθε 4 χρόνια;
Υπέροχο! Το μόνο πρόβλημα είναι η διάφορα ηλικίας με τους “συνομήλικούς” μου.

Ποιο είναι το ωραιότερο δώρο γενεθλίων που έχεις πάρει;
Ένα πάρτυ έκπληξη που μου είχαν κάνει φίλοι μία χρονιά που δεν είχα κανονίσει απολύτως τίποτα, και φέτος ένα Σ/Κ στο Νάυπλιο ς τολμούσα να μη το αναφέρω αυτό). Α, κι ένα macbook… πού όλο και και κάποιος θα θελήσει να μου κάνει.

Και ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου από όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια; Αυτό που ποτέ δεν θα βαρεθείς ν’ακούς όσες 29 Φεβρουαρίου κι αν περάσουν;
Το Saltwater από  Chicane

 

 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background