Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Bolivar: Σημαίνει Lilly Palmer στα dexx

Written by on July 9, 2020

Η techno πριγκίπισσα Lilly Palmer καταφθάνει στη χώρα μας.

Tο Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, την Lilly Palmer. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες dj της σύγχρονης εποχής. Προσγειώνεται με πανίσχυρα, παρορμητικά tech και μελαγχολικούς ήχους. Καθώς οι συγκλονιστικές μελωδίες και τα της εντυπωσιακά basslines κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε μια παράλληλη τροχιά.

Η Lilly θα γεμίσει τους χώρους του Bolivar με τους ήχους της δημιουργώντας ένα μοναδικό κι ενεργητικό vibe, στέλνοντας το κοινό στο απώτερο διάστημα, σ’ ένα ταξίδι, απ’ όπου το εισιτήριο επιστροφής δεν θα είναι πια απαραίτητο.

Support Dj Set από AMX και Steph.

Θύμισε μου, πού θα το βρω

Στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Έχοντας εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ, λεωφορείου ή και αυτοκινήτου (με άνεση στο παρκινγκ) βρίσκεται η «Ακτή του Ήλιου».

Μια παραλία με λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο, σκιερά δέντρα και φοίνικες, που θυμίζει παραδεισένιο προορισμό.

Εδώ και 16 χρόνια, το Bolivar Beach Bar, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests. Μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη τα ύψη.

ΙNFO

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
Bolivar, Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background