Η ταινία «Bohemian Rapsody» παίζει «μπάλα» στο Wembley και όλοι ανυπομονούμε για την πλέον αναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της χρονιάς!

Written by on 13 Σεπτεμβρίου, 2018

H βιογραφία του Freddy Mercury, «Bohemian Rapsody», με πρωταγωνιστή τον Rami Malek θα βγει στη σέντρα του Wembley Arena, κάνοντας πρεμιέρα ακριβώς εκεί (στο London’s SEE Arena με άλλα λόγια) στις 23 Οκτωβρίου. Η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ακολουθήσει την επομένη. Το έργο αφηγείται τη δεκαπεντάχρονη πορεία του συγκροτήματος, από το ξεκίνημα των Queen μέχρι τη θρυλική τους εμφάνιση στο Live Aid στο ίδιο στάδιο, το -μακρινό, πια- 1985.

Ήταν ένα ένα live που οι θεατές του BBC είχαν ψηφίσει ως το καλύτερο όλων των εποχών. Και όχι άδικα…Ο Rami -Mr. Robot- Malek δήλωσε: «Όταν πήρα τον ρόλο σκέφτηκα “Θεέ μου, αυτή θα είναι μία ερμηνεία που θα καθορίσει την καριέρα μου” και μετά από δυο λεπτά “αυτό μπορεί να καταστρέψει την καριέρα μου”». Και ο ίδιος, συνέχισε: «Ως ηθοποιός, αναζητάς την ανθρωπιά σε έναν χαρακτήρα, τις αναποδιές που ξεπέρασε. Στην ταινία θα μάθετε πολλά γι’ αυτόν, και θα κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που τραγουδά και τη μουσική που παίζει – είναι γεμάτος πόνο και ομορφιά».

Η πρεμιέρα θα είναι ανοιχτή και για το κοινό, ενώ τα έσοδά της θα δοθούν στο Mercury Phoenix Trust, οργανισμού που έχει το όνομα του Freddy και υποστηρίζει έρευνες για θεραπεία του HIV σε όλο τον κόσμο.

Α.Μ


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background