Το άλμπουμ El Camino κλείνει 10 χρόνια και οι Black Keys το γιορτάζουν

Written by on September 17, 2021

Το El Camino των Black Keys σβήνει 10 κεράκια και ναι, έχουμε το ίδιο ύφος πότε-πέρασαν-10-χρονια-απορίας μ’ εσένα.

Πρόσφατα οι Metallica γιόρτασαν τα 30 χρόνια μουσικής ζωής του αριστουργηματικού The Black Album κι ο Elton John μας έκανε να κλαίμε. Τώρα, ήρθε η σειρά του ντουέτου Dan Auerbach και Patrick Carney. Εκείνος ο αγαπημένος δίσκος τους που μας κόλλησε τα ρεφρέν των Lonely Boy και Gold on the Ceiling και μας συγκίνησε με το

Όλα αυτά τα δώρα θα δουν τα ιντερνετικά και φυσικά ράφια στις 5 Νοεμβρίου και μπορείς να κάνει προπαραγγελία στο Rough Trade και το Amazon. Επιπλέον, ενώ ετοίμαζαν το γενεθλιακό set μαζί με την Nonesuch Records, γύρισαν κι ένα trailer με τον συνήθη ύποπτο Derrick T. Tuggle.

Για την ιστορία, το El Camino είχε παραγωγό τον Danger Mouse και κέρδισε Grammy Καλύτερου Rock Άλμπουμ και Καλύτερου Rock Τραγουδιού (για το πρώτο single τους, Lonely Boy). Ανέβηκε στη δεύτερη θέση του US Billboard 200 κι έγινε πολυπλατινένιο σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά και Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Ιρλανδία. Οι κριτικοί το αποθέωσαν, μπήκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ και στην περιοδεία για την προώθηση τους, οι Black Keys έκαναν 112 συναυλίες σε 12 χώρες.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background