Αυτή η συνέντευξη του Bill Murray είναι το καλύτερο time-out της ημέρας

Written by on October 8, 2020

Ο Bill Murray, εκτός των άλλων, είναι πάντα ο πιο αγχολυτικός άνθρωπος που μπορεί να σου τύχει. Ό,τι και να συμβαίνει γύρω του, αυτός θα το περνάει από τα δικά του φίλτρα και μ’ ενα μαγικό τρόπο, θα σε κάνει να γελάς αβίαστα. Μ’ αυτό το ύφος του μικρού αγοριού που δεν παίρνει ποτέ τον εαυτό του και τίποτα, στα σοβαρά. Χωρις αυτό να σημαίνει βέβαια ότι γίνεται γραφικός.

Πριν λίγες μέρες, έγινε 70 και το γιόρτασε ξανά με τον Jimmy Kimmel. Έβαλε ένα κουστούμι από κάποια ντουλάπα του Wes Anderson, πήρε μία τηλεφωνική συσκευή του Snoopy και μοιράστηκε διάφορες σοφίες ζωής. Όχι τις γνωστές που ανεβαίνουν σε γκεσταλτικής κορυφές. Τις άλλες, που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλο τηλεφώνημα σε ψυχοθεραπεία.

Bill

Ο θείος Bill, όπως τον λέμε στο αρχηγείο, μίλησε για την καινούρια του ταινία, On The Rocks που σκηνοθετεί η αγαπημένη του Sofia Coppola, ανέλυσε μια δική του θεωρία για το ποιος μας παρακολουθεί όλους, μοιράστηκε αντικείμενα του σπιτιού του, θυμήθηκε άλλα γενέθλια.
Όπως συμβαίνει με τύπους σαν αυτόν, άλλο να στο λέμε κι άλλο να το βλέπεις. Και ναι, θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση του χάμστερ που τους παρακολουθεί μέσα από το πέτο του.

ΥΓ:

Σε περίπτωση που δεν το είδες. Πρόσφατα, ο Bill λάνσαρε τα δικά του πουκάμισα για παίχτες γκολφ χρησιμοποιώντας στο διαφημιστικό σποτ το τραγούδι των Doobie Brothers, “Listen to the music” χωρίς να πάρει άδεια. Οπότε ο δικηγόρος της μπάντας ανέλαβε δράση. Όμως δεν τα κατάφερε να του αντισταθεί και στο κείμενο της πιο αστείας μήνυσης που έχει γινει ποτέ, έγραψε μεταξύ άλλων:

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει κανονικά να σας γράψω αναλυτικά τον νόμο περί δικαιωμάτων και να σας παραθέσω την παράβασή σας. Αλλά είμαι πολύ τεμπέλης και προτιμώ να σας καταδικάσω σε αιώνια κόλαση. Όμως, αυτό το πάθατε ήδη με τις ταινίες του “Garfield”.

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε έτσι το έργο άλλων καλλιτεχνών. Και μπορεί και να κάναμε τα στραβά μάτια, αν τα πουκάμισα δεν ήταν τόσο άθλια!


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background