Ετοιμάσου για το live global stream των αγαπημένων Bicep

Written by on February 22, 2021

Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στους Bicep. Είναι θαμώνες σχεδόν όλων των εκπομπών του Join και έχουν πάντα μια μικρή έκπληξη στις κονσόλες τους. Όπως συνέβη με το νέο τους άλμπουμ, “Isles“, το οποίο ακούμε ξανά και ξανά, το τελευταίο διάστημα (αχ Sundial εσύ σούπερ σταρ).

Από το 2017 που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Bicep έως τώρα, εξελίσσονται διαρκώς. Παίζουν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως και ανεβαίνουν ψηλά στις μαρκίζες της ηλεκτρονικής μουσικής.
Κάποιοι τυχεροί εδώ, είχαν αποθεωσει το dj set τους στον Ελληνικό Κόσμο, το 2019. Οι υπόλοιποι που τους χάσαμε, ανυπομονούμε για το μεγάλο live show τους φέτος, στο Plisskën festival. Όμως, μέχρι να χορέψουμε όλοι από κοντά, οι Ιρλανδοί Andrew Ferguson and Matthew McBriar, έχουν ετοιμάσει μια μικρή προθέρμανση. Δεύτερη για την ακρίβεια, μετά από το πετυχημένο event τους τον Σεπτέμβριο του 2020, που είχε μεταδοθεί σε 70 σπιτικά dancefloores.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, οι Bicep θα εμφανιστούν live στη Saatchi Gallery του Λονδίνου για όλους εμάς εκεί έξω/μέσα. Το dj set τους ξεκινά στις 20:30 (GTA) και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας Dice και της facebook σελίδας του Plisskën. Το εισιτήριο κοστίζει 15,50 ευρώ και μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Έτσι θα σε αφήναμε; Αν μπεις στο προφίλ του Join Radio στο Instagram την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, σε περιμένει μία έκπληξη (*μπλινκ μπλινκ*).
Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background