Πόσες Άχρηστες Πληροφορίες χωρούν στο δικό σου Instagram;

Written by on June 29, 2020

Ακόμα κι όταν νιώθεις ότι έχεις πάθει ένα overdose από ονόματα, εικόνες, γεγονότα, πάντα υπάρχει χώρος για Άχρηστες Πληροφορίες. Γι’ αυτό, έχει δημιουργηθεί ένα προφίλ στο Instagram, το οποίο ακούει στο όνομα axrhstes_plhrofories και μαζεύει χρήσιμα trivia που δεν μπαίνουν πάνω πάνω στις στις μαρκίζες και τα κατακόκκινα ΣΟΣ.

Άχρηστες Πληροφορίες

Σιγά το νέο αλλά πολλές φορές ξεχνάμε πως οι περισσότεροι από εμάς, περνάμε πολλές ώρες, τρέχοντας στα τάιμλαινζ για να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε από διάφορες “τροφές για το μυαλό”. Τις οποίες μετά, κάπου τις ξεχνάμε. Και μετά, κάποιος μας το θυμίζει. Και τις σημειώνουμε. Και άντε πάλι από την αρχή (καλησπέρα Doris).

Άχρηστες Πληροφορίες

Σ’ αυτό το ινσταράφι, μπορείς να μάθεις για φράσεις σε περίεργες διαλέκτους που δεν ήξερες καν ότι υπήρχαν. Mπακστέιτζ περιστατικά σε ταινίες και οτιδήποτε σχετίζεται με την ποπ κουλτουριάρικη φυλή διανόηση. Γκάφες ανώνυμων και διάσημων ανθρώπων που δεν έχουν βγει στη φόρα. Εγκυκλοπαιδικές – ή χαρούμενες όπως λέει κάποια εδώ γύρω μας- γνώσεις από διάφορες ενότητες αυτής της πολύπαθης ζωής γενικότερα. Facts, στατιστικές, ποστοστά, έρευνες, επιστημονικά συμπεράσματα.

Σαν να λέμε μια εναλλακτική wikipedia, χωρισμένη σε μωβ τηλεγραφήματα που δεν καταλήγουν ποτέ σε κάδους ανακύκλωσης.

Άχρηστες Πληροφορίες

Αυτές οι Άχρηστες Πληροφορίες κρύβουν όλα αυτά τα χρήσιμα πράγματα που θες να κρατάς σε σκονάκια. Και να λες σε διάφορες συζητήσεις ως κερασάκια. Πα μαλ, ε.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background