Μαριάννα Αβούρη: Τα «π», τα «φ», τα πώς και τα γιατί, μιας ποιητικής συλλογής για παιδιά!

Written by on May 16, 2018

Λέει: «Μικρές παραστατικές ιστορίες με ρίμα και χιουμοριστική διάθεση που συνθέτουν ένα έργο τρυφερό και ευφάνταστο».
Ποιος το λέει; « Η συγγραφέας που επιχειρεί να προσεγγίσει τις διαφορετικές πτυχές της παιδικής ψυχής» το λέει!
Ωραία, αποκαλύψου λοιπόν: Η πρώτη ποιητική συλλογή της Μαριάννας Αβούρη, με τίτλο «Τα «π», τα «φ», τα πώς και τα γιατί» κυκλοφορεί (οσονούπω) από τις εκδόσεις «Βακχικόν».Και τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως η  παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της στιχουργού και κειμενογράφου, θα γίνει στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, Στοά Βιβλίου) την Κυριακή 20 Μαϊου, στις 12:00.
Διαβάζω καλά; Ναι διαβάζεις πολύ καλά,  ώρες μετά το πάρτι μας , στο Juan Rodriguez Bar στου Ψυρρή για τα 5 χρόνια ραδιοφωνικής ζωής.
Εντάξει, πάμε από την αρχή, τι σχέση να αναζητήσω; Α, την πολύ απλή, φυσικά! Οικογένεια, φίλη, δικός μας άνθρωπος.  Η αλλιώς η απόδειξη πως τη ζωή πρέπει να την αρπάζεις και να την απολαμβάνεις. Αφού βεβαίως πρώτα την κάνεις ποίηση! Γι αυτό και εμείς κατευθείαν ή με μια στάση για ένα γρήγορο ύπνο, θα είμαστε εκεί!

Για το  βιβλίο της Μαριάννας θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Νέτη Φίλια και η εκπαιδευτικός Ηρώ Σκάρου, ενώ τα ποιήματα θα ζωντανέψουν μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση της θεατρολόγου Λίλιαν Καραμητσοπούλου και τις μουσικές συνθέσεις της μουσικού-παιδαγωγού Μαρία Παπαλεξάτου.

 Join Team
 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background