Πριν βγάλεις την επόμενη σέλφι, δες το νέο βίντεο κλιπ του Moby

Written by on 18 Οκτωβρίου, 2016

Ενώ εσύ κυνηγούσες Pokemon στην Πανεπιστημίου, ο Moby σε παρακολουθούσε και κρατούσε σημειώσεις για το νέο του πρότζεκτ. Ο γνωστός για τις κοινωνικές ευαισθησίες του, μουσικός, τραγουδιστής και τόσα άλλα, άφησε ελεύθερο στους ιντερνετικούς players το υπέροχο βίντεο κλιπ για το νέο του κομμάτι “Are you lost in the world like me” και γέμισε κοπλιμέντα.
Πρόκειται για ένα σκοτεινό, old school animation του φοβερού Steve Cutts με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι(aka Moby) τo οποίο κυκλοφορεί σαν χαμένο σε μία αποξενωμένη hi tech κοινωνία και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα. Το βίντεο σχολιάζει πολύ εύστοχα τα μεγενθυμένα ΕΓΩ μας και την εξάρτηση από τα social media την εποχή που όλα γίνονται με ένα κλικ.

“Πριν αρκετά χρόνια είδα ένα βίντεο του Steve Cutts κι έπαθα πλάκα. Έκανα μια έρευνα για εκείνον στο διαδίκτυο, του έστειλα αν θα ήθελε να συνεργαστούμε και δέχτηκε. Το συγκεκριμένο βιντεο κλιπ είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ για τραγούδι μου.” ανέφερε ο Moby και -όχι ότι μας ρώτησε αλλά- θα συμφωνήσουμε.

Σςςς αρχίζει:

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background