Αγαπήσαμε τις αποκριάτικες στολές για παιδιά με κινητικά προβλήματα

Written by on October 21, 2020

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, επικρατεί μία τρέλα στα καταστήματα (κυρίως του εξωτερικού) με αποκριάτικες στολές. Trick or treat, πορτοκαλί κολοκύθες σε όλα τα μεγέθη, γειτονιές σαν σκηνικά από ταινίες τρόμου. Το Halloween είναι ένα ατελείωτο, μακιγιαρισμένο γλέντι που φέτος θα έχει διπλές μάσκες. Όπως επίσης και κάποιους ευτυχισμένους, λιλιπούτειους καρναβαλιστές (όπως λέει κι ένα σοφό ελληνικό ρητό).

Εκείνοι που το πολύπαθο 2020, κερδίζουν όλα μας τα κεράσματα, είναι οι ωραίοι τύποι από την εταιρία Target. Σχεδίασαν κουστούμια για παιδιά με κινητικά προβλήματα, τα οποία προσαρμόζονται στα αναπηρικά τους αμαξίδια και τους μεταμορφώνουν σε σωστούς σούπερ ήρωες. Έχουν προσγειωθεί στο φυσικό τους κατάστημα Hyde and Eek και στο e-shop και ήδη βλέπουμε τεράστια, παιδικά χαμόγελα στο βάθος.

Ξεκίνησαν να φτιάχνουν τέτοιες αποκριάτικες στολές πρώτη φορά, την περσινή χρονιά και φέτος αποφάσισαν να εξελίξουν κάποιες αλλά και να λανσάρουν και καινούριες ιδέες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις βρει είτε μεμονωμένες είτε αγκαζέ με την προέκταση τους για τα αμαξίδια. Και σίγουρα, είναι ελάχιστο που μπορεί να κάνει κανείς γι’ αυτά τα παιδιά που δεν το βάζουν ποτέ κάτω.

Και τα ωραία νέα δεν βάζουν τελεία εδώ. Να σημειωθεί στα πρακτικά πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ακολούθησε το παράδειγμα τους και η Disney. Διάλεξε κάποιους από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες των ιστοριών της και δημιούργησε ανάλογες στολές για παιδιά με αναπηρίες με όλες τις οδηγίες που χρειάζονται.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background