Φτιάξε βίντεο κλιπ με τους παλμούς της καρδιάς σου

Written by on 11 Απριλίου, 2016

Ο βραβευμένος στιχουργός, παραγωγός και εικαστικός, J Views, βρήκε τη λύση για να λέμε “σου δίνω αυτό το βίντεο από την καρδιά μου” και να το εννούμε στην κυριολεξία. Εντάξει περίπου στην κυριολεξία.

Το καινούριο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Almost Forgot” δεν θα έχει τη γνωστή διαδικασία με τα ειδικά εφέ και τα γυρίσματα. Θα μπορούμε να συμμετάσχουμε κι εμείς στη δημιουργία του μέσω της εφαρμογής #Almostforgot, η οποία ελέγχει τους παλμούς της καρδιάς μας κι ανάλογως με τι φάση που είμαστε  βγάζει στην οθόνη τα αντίστοιχα γραφικά. Δηλαδή βάζεις το δαχτυλό σου στο φακό του κινητού σου -σαν να δίνεις αποτυπώματα-κι αυτόματα αυτό κάνει τη συναισθηματική σου κατάσταση εικόνα.
“Σκέφτηκα αυτό το πρότζεκτ χωρίς να έχω γράψει κανένα τραγούδι. Όλα συνέβησαν ταυτόχρονα. Κάθε γραμμή των στίχων , κάθε σκέψη που έγραψα στο site, κάθε μελωδία.” ανέφερε ο δημιουργός του και προφανώς μας έχει πείσει να το κατεβάσουμε (όπου γάμος και χαρά εμείς πρώτοι).

Αν ενθουσιάστηκες όπως εμείς με την εφαρμογή και ανυπομονείς να την κατεβάσεις θα τη βρεις  στο Ios app  και  στo  Chrome.  

Οδηγίες χρήσης προς τα εδώ:

Kiki Pap


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background