Η vintage pop των Allah Las και πάλι στην Ελλάδα

Written by on 23 Σεπτεμβρίου, 2019

Η ιστορία έχει ως εξής: Το συγκρότημα από την Καλιφόρνια βγάζει νέο σίνγκλ,  Prazer em te conhecer (nice to meet you) μέσα από το 4ο άλμπουμ τους “Lahs” και κλείνει θέση στον φθινοπωρινό ευρωπαϊκό Νότο για να το παρουσιάσει.

Το νέο αυτό άλμπουμ, μία παραφθορά του ονόματός τους, είναι και το πιο ώριμο της καριέρας τους. Ατενίζουν τον ορίζοντα, εξερευνούν νέους τόπους και προορισμούς, ταιριάζουν τις μελωδίες που αγαπούν με τις διαθέσεις της στιγμής, κουβαλώντας μαζί τους πάντα το ξένοιαστο και ανέμελο πνεύμα της αγαπημένης τους Δυτικής Ακτής.
Το στυλ των Allah Las, γεμάτο από ψυχεδελικούς χρωματισμούς και ο ήχος τους, μια ευθεία παραπομπή στο West Coast Garage Rock, στη folk των 70’s, στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής, είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Είθισται κάθε φορά που βγάζουν νέο άλμπουμ να έρχονται και στη χώρα μας. Γι αυτό και το νέο κύμα τους, γεμάτο με τη δροσιά της vintage pop, τους ξαναφέρνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για να μας τα εξηγήσουν και πάλι από την αρχή. Kαλιφορνέζικα vibes, μπόλικο coolness, αυτό το περίφημο riff της Δυτικής Ακτής να μας δροσίζει και όπως πάντα πολύ ψυχεδέλεια να μας ταξιδεύει, καθώς θα αποχαιρετούμε το φθινόπωρο…

Info

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ
Τιμές εισιτηρίων
ΑΘΗΝΑ
Τα early bird εισιτήρια των 20 ευρώ έχουν εξαντληθεί
Πλέον η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έχει διαμορφωθεί στα 24 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 26 ευρώ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα early bird εισιτήρια των 17 ευρώ έχουν εξαντληθεί
Πλέον η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έχει διαμορφωθεί στα 20 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 23 ευρώ

[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background