Το A-metakinesis Project είναι το νέο μας instagramικό κόλλημα

Written by on May 13, 2020

Ντύσου, στολίσου κι έλα να πάμε στο A-metakinesis Project.

Κατά τη διάρκεια της κακούργας καραντίνας, υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι έφεραν στα μέτρα τους αυτό το χαλασμένο ασανσέρ που μπήκε η ψυχολογία μας. Και το κράτησαν ακούνητο στον όροφο τους.
Διάφορες καλλιτεχνικές μορφές που είμαστε γκρούπιζ τους, προσαρμόστηκαν με τις κλειδωμένες συνθήκες και δημιουργούσαν συνεχώς με ανοιχτά παράθυρα. Ανακάλυψαν νέους τρόπους έκφρασης και δεν κρέμασαν τα παπούτσια για πολύ καιρό. Το κατάφεραν είτε γυρίζοντας αστεία βίντεο που τα βλέπουμε συνέχεια είτε φτιάχνοντας ωραία πρότζεκτ.

Αυτό το έγκλειστο διάστημα, είχαν κυκλοφορήσει τριγύρω κάποιες φωτογραφήσεις διάσημων ηθοποιών και μοντέλων μέσω facetime. Όμως ήταν ελάχιστες αυτές που μας κράτησαν μαζί τους και δεν σταμάτησαν το σκρολάρισμα να τρέχει σαν τρελό φορτηγό (καλησπέρα κύριε Γιάννη).

Ένα καινούριο μας προφίλ-κόλλημα στο Instagram το κατάφερε και άρπαξε κατευθείαν τις πιξελιασμένες καρδιές μας. Το A-metakinesis Project της αγαπημένης φωτογράφου Ιωάννας Χατζηανδρέου δεν αφήνει κανέναν να βγει έξω από το σπίτι του. Όλοι φωτογραφίζονται σε κόνσεπτ δικά της μέσω facetime στους χώρους τους, που μεταμορφώνονται για λίγο σε κινηματογραφικά πλατώ, το styling έχει αναλάβει ο σεσημασμένος τύπος πίσω από τις κάμερες και τις σκηνές, Φίλιππος Μίσσας, και φωνάζουμε στην κερκίδα να συνεχιστούν αυτά τα κλικζ από απόσταση.

Δες ένα δείγμα από τις σπιτικές ιστορίες.

A-metakinesis
A-metakinesis
A-metakinesis
A-metakinesis
A-metakinesis
A-metakinesis
*Βρες την Ιωάννα Χατζηανδρέου στο Instagram ως shooterio.

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background