Προσοχή! Ο χρόνος τρέχει. 95 ημέρες για να αποκτήσεις το Nine των Sault.

Written by on June 28, 2021

Ένα άλμπουμ που οι Sault εμφάνισαν ξαφνικά πριν τρεις μέρες, με την “υποχρέωση” να το κατεβάσεις (ή ό,τι άλλο) μέσα στις επόμενες 99 ημέρες. Μετά πάπαλα!

Stream, download, αγορά, ό,τι θες, κανείς δεν θα σε κακοκαρδίσει, ούτε καν οι ίδιοι οι άγνωστοι σταρ που κρύβονται πίσω από το όνομα Sault. Που έχουν κάψει καρδούλες εδώ στο τζοινοχωριό. Και προκαλούν σούζες και προσοχές με κάθε τους εμφάνιση. Ποιος θα ξεχάσει πέρσι τι έγινε όταν αποκαμωμένοι από το «βάρος» του Untitled (Black Is), έπρεπε ξαφνικά να βρούμε τρόπο να συνέλθουμε. Για να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμη άλμπουμ, που είχαν ξεχάσει να προειδοποιήσουν πως έρχεται.

Το μυστηριώδες γκρουπ από τη Μ. Βρετανία εμφάνισε το άλμπουμ Nine, κάποια στιγμή μέσα στην Παρασκευή που πέρασε. Και διέταξε τα ρολόγια να αρχίσουν να χτυπούν ανάποδα. Σημείωσε σε ένα χαρτάκι, την ημερομηνία 2 Οκτωβρίου και βγήκε έξω για να τα πιεί. Έχουν ανοίξει και οι pubs για τα καλά, οπότε καταλαβαίνεις.
Κάποια στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες του στούντιο, κάποιος πρόλαβε να δει τι γίνεται μέσα. Κκαι κατέγραψε δύο από τους καλεσμένους. Και τους αποκάλυψε, φυσικά.  Η Little Simz και ο Michael Ofo παρακαλούνται πολύ να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μη καταστρέψουν το ωραίο μυστήριο που έχουν φτιάξει οι Sault.

Η ομάδα, καλά κρυμμένη στα σκοτάδια της, καταφέρνει ακόμη και τώρα να διατηρεί τη θέαση της απροσπέλαστη στο μεγάλο κοινό. Και πολύ θα επιθυμούσαμε να συνεχίζει να κάνει το ίδιο!

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background