5 tracks που αγάπησε περισσότερο το 14:00-16:00 vol.02

Written by on March 3, 2020

Ο παραγωγός του Join Radio, Γιάννης Ντάρδης, επιλέγει 5 από τα καλύτερα νέα tracks που έπαιξαν περισσότερο στο δίωρο του (14:00 -16:00) τον Φεβρουάριο.

Bat For Lashes – The Boys Of Summer

H Natasha Khan ή αλλιώς Bat For Lashes, μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς σε λιτές διασκευές γνωστών χιτακίων παλαιότερων δεκαετιών.
Depeche Mode θες; Bruce Sprinsteen θες; Όλους τους έχει περάσει, δίνοντας τη δική της διαφορετική μορφή και άποψη σε κομμάτια που έχεις ήδη αγαπήσει. Και αυτό κάνει μια διασκευή, καλή.
Στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας της, κυκλοφόρησε ένα EP με live ηχογραφήσεις και εκεί μέσα θα βρεις αυτό το διαμαντάκι – “πείραγμα” στον καλοκαιρινό ύμνο του Don Henley.

OTHERLiiNE – One Line

OTHERLiiNE ή αλλιώς η σύμπραξη δύο σπουδαίων εκπροσώπων της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.
Οι ίδιοι δηλώνουν ότι μόλις έχουν ξύσει την επιφάνεια του κοινού τους μουσικού πειραματισμού. Και να πως τρέχει το σαλάκι με την σκέψη για το τι θα ακολουθήσει. Μελαγχολικά και ταξιδιάρικα beats, φωνητικά που σου χαϊδεύουν απαλά το αυτί, είναι τα 2 συστατικά που αρκούν για να προκαλέσουν μουσικό οργασμό στο 14:00-16:00.
George Fitzgerald και Lil Silva, καλώς σας βρήκαμε.
Tip: Με ακουστικά, το απολαμβάνεις ακόμα καλύτερα.
Fact: To One Line θα μπορούσε να είναι ΚΑΙ τα 5 tracks για τον Φεβρουάριο

Cubicolor – Rituals

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ “Hardly A Day, Hardly A Night”, οι Ολλανδοί Cubicolor κυκλοφόρησαν αυτό το track με την γνώριμη πια, μουσική υπογραφή τους. Ο ζεστός ηλεκτρονικός ήχος τους παντρεύεται μοναδικά με τα μελιστάλαχτα φωνητικά του Tim Digby-Bell χτυπώντας όλες τις ευαίσθητες χορδές εκεί έξω.
Είναι το πρώτο κομμάτι που έγραψαν μετά το Brainsugar. Το παράτησαν και έπεσαν ξανά πάνω του έναν χρόνο αργότερα, αλλάζοντας το εντελώς. Πήγε κι ήρθε αρκετές φορές για να πάρει την τελική του μορφή κι όπως λένε και οι ίδιοι “Με αυτό το τραγούδι, βρήκαμε πάλι τον δρόμο μας ξανά και έπρεπε να είναι το πρώτο track του δίσκου”.
Στο repeat παιδιά μου. Στο repeat.

Dotan – Bleeding

Ο Ολλανδός τραγουδοποιός, πολυοργανίστας και παραγωγός φαίνεται να έχει πονέσει πρόσφατα και αποφάσισε να μοιραστεί τον πόνο του μαζί μας. Γιατί όχι;
Ο ίδιος μας ενημερώνει ότι έγραψε το κομμάτι μια μοναχική νύχτα στο L.A για τη στιγμή που συνειδητοποιείς (πολύ αργά) αυτά που έχασες, ενώ θα μπορούσες να τα έχεις σώσει με τρεις μόλις λέξεις.
Κοινώς, φώναξε “I Love You” χωρίς ντροπή.

Noel Gallagher’s High Flying Birds – Blue Moon Rising

O Noel, ο πιο συμπαθής από τα αδέρφια Gallagher, επιστρέφει με το Blue Moon Rising, προάγγελο του νέου EP που κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου.
Αν και το νέο εγχείρημα έχει μπερδέψει- για να το θέσουμε κόσμια- το φανατικό κοινό του, μετράει ήδη πάνω από 300,000 views στο YouTube.
Τι τα θες; Είναι ο Noel και αν θέλει να πειραματιστεί με άλλα μουσικά μονοπάτια, θα το κάνει. Ηλεκτρονικά beats κλέβουν την θέση από τις κλαίουσες κιθάρες που είχαμε συνηθίσει. Η κρυμμένη μελαγχολία όμως συνεχίζει να υπάρχει. Μόνο που τώρα σε κάνει να θέλεις να λικνίσεις το κορμί σου στο ρυθμό της.

*Εδώ μπορείς να βρεις τη μουσική πεντάδα του Ιανουαρίου.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background