5 νέες τηλεοπτικές σειρές που θα σε κλείσουν στο σπίτι το 2018 και καθόλου δεν θα μετανιώνεις γι΄αυτό

Written by on January 17, 2018

 Αν ψάχνεις αφορμές να κατασκηνώσεις στον καναπέ σου (και) αυτόν το χειμώνα σού έχουμε 5

Counterpart

Το κατασκοπικό θρίλερ συναντά την επιστημονική φαντασία.  Η υπόθεση ίσως και να σου θυμίσει Fringe . Ο Howard Silk ,υπάλληλος του Ο.Η.Ε ανακαλύπτει ότι ο οργανισμός κρατάει καλά κρυμμένο ένα συγκλονιστικό μυστικό: την ύπαρξη μιας πύλης που οδηγεί σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Κι ενώ δεν έχει γίνει ακόμα η πρεμιέρα οι επόμενες δύο σεζόν είναι στο δρόμο της ετοιμασίας. Τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο των έχει ο οσκαρικός  J. K Simmons (βλ:  Whiplash, The Closer, Ένας Άλλος Κόσμος του “δικού μας” Χ.  Παπακαλιάτη)τριγύρω του πολλές γνωστές φάτσες από την τηλέοραση και τον κινηματογράφο.

Mosaic

Η νέα τηλεοπτική προσπάθεια για τον Steven Soderbergh δεν είναι  απλώς ένα σήριαλ αλλά κι ένα διαδραστικό app (iOS/Android)μέσω του οποίου ο χρήστης παρακολουθεί και ερευνά  μια μυστηριώδη υπόθεση δολοφονιών.
Στις οθόνες μας θα μεταφερθούν 6 επεισόδια όπου το σενάριο θα ακολουθεί αρκετά πιστά την εφαρμογή ενώ στο καστ το όνομα της Sharon -πως το κάνεις-Stone  είναι αυτό που κάνει το μεγαλύτερο μπάμ.

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Black Mirror . Η φαντασία του μάγου του sci fi  Philip K.Dick  γίνεται η βάση για μία ακόμα σειρά δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας Το καστ περιλαμβάνει τους Steve Buscemi ,Terrence Howard, Bryan Cranston, κ.α.

Osmosis

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Black Mirror Volume 2 : Η ευρωπαϊκή βερσιόν.  Βρίσκόμαστε στο Παρίσι, κάπου στο κοντινό και καθόλου ευλογημένο μέλλον. Μία εφαρμογή γνωριμιών υποσχεται στους χρήστες τον απόλυτο παντοτινό έρωτα… Αλλά τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

Μετά την επιτυχία του American Horror Story: The People v. O. J. Simpson, μία άλλη δολοφονία βγαλμένη από τον λαμπερό κόσμο της show bιzz έρχεται, αυτή του Gianni Versace. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο “Vulgar Flavors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in US History” της Maureen Orth. Την παράσταση κλέβει η (αγνώριστη)  Penélope Cruz  ως  Donatella Versace .

Μ.Π


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background