Η DUSK παρουσιάζει τη δική της Οδύσσεια στο Six D.o.g.s

Written by on March 3, 2020

H DUSK επιστρέφει στην σκηνή του Six d.o.g.s για να παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο, “Odyssey”.

Με κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο, Debut of Crossing the Lines και με κάποια μελοποιημένα, στοιχειωμένα παραμύθια, τα οποία αποτελούν και την θεματική του τρίτου, έφτιαξε τις δικές της περιπέτειες της Οδύσσειας.

Η ” Οδύσσεια ” είναι ένας θεματικός δίσκος. Πραγματεύεται το ταξίδι της ανθρώπινης ζωής.

Από την παιδική Αθωότητα,
στο συμπαντικό ταξίδι του Έρωτα,
στον δραματικό Αποχωρισμό, στον θρήνο της Απώλειας,

στην προσευχή της Κάθαρσης,
στη συνειδητοποίηση του Χρόνου,
στην λυτρωτική Έξοδο
του θανάτου,και τέλος,
στην αειφόρο Γένεση, «αφηγείται» 8 στάδια τα οποία ξεχώρισαν για την DUSK  αυτή τη χρονική περίοδο .

DUSK

Το Odyssey αποτελεί την πρώτη παραγωγή της DUSK κι εμπεριέχει κινηματογραφικές μελωδίες και φωνητικά στα αγγλικά αλλά και τα ελληνικά. Η αγάπη της για τη συγγραφή ορχηστρικής μουσικής και τα soundtracks καθώς και ο ατέρμονος προβληματισμός της πάνω σε ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, οδήγησαν τη DUSK στη σύνθεση αυτού του δίσκου ο οποίος κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 19 Ιανουαρίου του 2019.

Στο πλευρό της DUSK στο Six Dogs, θα βρεθούν η Anunca Pez στα πλήκτρα και η χρόνια συνοδοιπόρος της, Matina Sous Peu στο βιολί. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Church of the Sea.

Church of the Sea

Οι Church of the Sea σχηματίστηκαν το 2017 με σκοπό να παντρέψουν το doom με το σκοτεινό electronic rock, συνδυάζοντας παραμορφωμένα beats και υπνωτικά φωνητικά.
Το ντεμπούτο EP τους, Anywhere but Desert,κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου του 2018, ηχογραφήθηκε στα Artracks Studios και στα Suono Studios του Coti K. σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση (Whereswilder, Noise Figures, Cyanna Mercury) και των Church of the Sea. Η μίξη και το mastering έγιναν απο τον Chris Common (Chelsea Wolfe, Omar Rodriguez Lopez, Emma Ruth Rundle).
Στις 8 Φεβρουαρίου 2019, το Anywhere but Desert κυκλοφόρησε σε κασέτα από την A Man out of A Man Records, ενώ στις 13 Απριλίου 2019 ακολούθησε κυκλοφορία σε βινύλιο από την Smash Records.
Στις αρχές του 2020 ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του παρθενικού τους LP, με παραγωγό ξανά τον Αλέξη Μπόλπαση.

info

Κυριακή 29 Μαρτίου
Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8
 Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου:5€
Opening act: Church of the Sea

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background